Tel. y Whatsapp 625 68 32 15 | info@psicoempatia.com
TestimoniosB.A.H, 33 anos. Contable.

“Cuando acudí a Laura me sentía confusa y perdida, y gracias a su ayuda he aprendido a conocerme mejor y a afrontar muchos de los miedos que hasta entonces me paralizaban y me impedían ser yo misma. Se la recomendaría a cualquiera, ¡sin dudarlo!”

M.C.G, 25 anys. Dissenyadora interiors.
"Sóc una noia de 25 anys, actualment estic estudiant. He patit durant més de dos anys un trastorn d'ansietat; va començar amb agorafobia i va esdevenir amb un trastorn obssessiu compulsiu. Des d'un primer moment em vaig tractar amb terapia congitiva conductual i ajuda farmacològica per els moments de més ansietat. Amb la Laura hem treballat la respiració, relaxació profunda, m'he afrontat a les meves pors i les he superat.
Desafortunadament, el TOC va lligat a un tipus de personalitat obsessiva, el que fa que pugui haver-hi recaigudes; però amb les tècniques apreses cada cop són menys intenses i més fàcils de superar. El servei que presta als seus paciens és molt bó, no només les visites, també el interès que mostra per la persona, dins i fóra del seu àmbit laboral. Des d'un primer moment m'he sentit molt còmode i la relació amb el teu terapeuta és molt important per poder superar un problema."

J. A, 41 anys. Professor.
"Em va costar molt de decidir-me a demanar ajut pels meus problemes, sempre havia tingut molts prejudicis respecte la psicologia, però la Laura em va donar les eines necessàries per a poder superar-los. Gràcies per tot, Laura."

A. M, 25 años. Arquitecto.
J'avais 17 ans... J'etais perdue et je manquais cruellement de confiance en moi... Je me sentais incompris, mal dans ma peau... Tout me semblais gris, triste, j'étais très négative.. Et je me demandais quand est ce que ce mal être allait bien pouvoir cesser... C'est alors que j'ai rencontré Laura et son sourire Qui m'ont aidé à comprendre mon parcours et a parcourir ce chemin tortueux, semer d'embuches.. Chaques séances était intense... Je devais affronter beaucoup d'émotions... Mais à chaque fois que je passais la porte pour partir je vivais ce passage comme une délivrance... J'en sortais grandi et apaisée un peu plus chaques fois... Il me tardait chaques semaine d'y retourner pour me débarrasser de mes fardeau... Au fil du temps et avec du recul je me suis rendu compte du chemin parcouru et j'ai alors pris conscience que je possédais une force... J'avais l'impression de m'être trouvée, d'avoir gagné un peu de confiance en moi et de mener la vie que je souhaitais... Aujourd'hui j'ai 24 ans... Après 5 ans d'études, me voilà architecte.. Des années ce sont écoulées, j'ai affronté des joies comme des peines mais Laura m'aura appris à chaques fois de profiter du meilleur et de retenir toujours le positif des difficultés que j'ai rencontré car ce sont elles malheureusement qui nous font grandir... Aujourd'hui, je me connais mieux et j'ai trouvé une sérennité qui me permet d'affronter différemment les étapes de ma vie..."


E. E. P, 34 anys, periodista
Em trobava en un carreró sense sortida. Feia anys que aguantava una  situació sentimental que em deixava sense alè. A nivell laboral no  donava l'abast i m'exigia a mi mateixa ser una professional perfecta.  Pel que fa a la família, volia trobar les solucions per tots els  problemes de la gent que estimo. Vivia constantment angoixada per no  arribar mai a les expectatives que jo mateixa m'imposava. Tenia al  cap l'ideal d'una super-dona que ho fa tot bé i és en cada moment el  que s'espera d'ella. Pel que fa al meu aspecte físic mantenia una  disciplina gairebé espartana. Estava trista, eternament cansada i em  sentia incapaç d'aguantar un minut més a dins de la meva pell. Als  matins quan sonava el despertador només esperava tornar a ser altre  cop a dins del llit per dormir i fugir del malson de la meva  realitat. Era una roda infernal que no parava mai.

Un dia vaig dir prou. Em vaig adonar que tenia un problema d'actitud  que calia modificar. I la única manera d'aconseguir-ho va ser remenar  el meu passat i analitzar-lo. Va sortir de tot i força. El més  important és que vaig descobrir a dins meu una nena espantada que  només volia que l'estimessin per no sentir-se sola. I per aconseguir  aquest amor dels altres s'havia imposat ser perfecta i submisa en  tots els camps de la seva vida. En resum, tenia un problema  d'autoestima que em venia des de la infància. Descobrir-ho va ser un  procés llarg i dur. Vaig plorar com mai havia plorat i em vaig  enrabiar com mai m'havia enrabiat. Vaig posar potes amunt la meva  vida i alguns cops em semblava que no me'n sortiria.

Però ho vaig aconseguir i ara la meva vida és com seure en una platja  asolellada mirant el mar en calma i, sobretot, sense cap obstacle al  davant. Vaig morir en aquella vida (vaig deixar la parella i em vaig  relaxar laboral, familiar i físicament) i vaig renéixer en una altra.  Sovint em retornen velles actituds autoexigents, se'm fa difícil no  voler ser perfecta, però quan em passa recordo les coses bones que  tinc i m'explico a mi mateixa les virtuds.

No tinc cap consell ni cap remei universal per aconseguir la  felicitat, només se m'acut que si la vida que portes és més una  condemna que un regal potser el problema és que vas massa carregat  d'equipatge sentimental. Cal fer neteja i ordenar el passat, cal  acceptar-se i estimar-se i mai és tard per fer-ho. Serà una procés  llarg i dur, potser et sentiràs desanimat i voldràs deixar-lo, però  el fruit de l'esforç valdrà la pena perquè el premi serà la teva vida.SÍGUEME EN

Twitter
Flickr
  ENLACES

TED, Ideas worth spreading
Videos de las conferencias anuales del TED en Long Beach / Palm Springs y Edimburgo, que reúne cada año a los pensadores más fascinantes del mundo y emprendedores.
www.ted.com

École de Psycologues Praticiens
Página web oficial de la Escuela de psicólogos de Paris (Francia)
www.psycho-prat.fr

Authentic Happiness
Página del Dr. Martin Seligman, director del Centro de Psicología Positiva de la Universidad de Pennsylvania y fundador de la psicología positiva.
www.authentichappiness.sas.upenn.edu

CEMU
Centre Mèdic Utset
www.authentichappiness.sas.upenn.edu
  MAPA DEL SITIO


© Psicoempatia 2011 | Inici Contacte
Passeig Comte d Egara nº 2, sot. 2 Terrassa
Ronda de la universitat nº 7, entre. 1 Barcelona
Teléfono +34 625 68 32 15